3 grader

Nackdelen med ledighet sådär en några dagar jag haft tidigare denna vecka är att man blir så fruktansvärt bortskämd med den lite längre ledigheten. Jag kan inte begripa att det är söndag redan! Imorgon blir det jobb igen. tur man har ett otroligt givande jobb så man slipper ha ångest för att åka iväg när man jobbar under sommartid. Bero på sommaren. Ser ni bilden ovan!? Jag vaknade inatt och det var endast +3 grader ute! Hur sinnessjukt är inte det i mitten av juli? Okej för +10 grader men +3 grader? Oacceptabelt. Resebyråerna måste gå något fantastiskt plus just nu.

Har i varje fall precis avnjutit min frukost som kanske är den enklaste frukosträtten ever! Välj bara antal ägg, vispa ihop (med eventuella smaksättningar som skinka osv) och in i mikron i ca 1 minut och vispa och mikra i 30 sekunder. Klart!
Jag som älskar ägg tycker den är fantastiskt och går att variera i olika smaker då man kan ändra innehållet lite då och då.
Har nyss sagt hejdå också till lilla Sally som skulle med farfar på semester under några dagar.

Vi var ut i skogen och tittade läget på blåbär och lingon. Lite blomning på lingonen men blåbären är rätt puts väck än så länge. Tråkigt! Jag vill verkligen plocka mängder i år. Ser att vi har en hel del hallon på G, men det är något så fruktansvärt mycket humlor på dem och de är inte heller riktigt redo än så det är inte heller riktigt aktuellt än.

Något som däremot är på G är jordgubbarna. ÄNTLIGEN så säg! Dock är de inte galet många men några är det i varje fall. Så barnen fick dela på den enda som var mogen igår. Idag har jag inte riktigt hunnit checka läge med dem.

Vi avslutar detta inlägg med denna härliga popcornbild. Sally ville nämligen vara lite nyttigare denna helg så hon bestämde vi skulle äta popcorn istället för godis denna helg. Inte mig emot och vitt jag vet så klagade inte Kitty heller för den delen. Jag älskar popcorn och skulle verkligen kunna äta det varje dag. Så som sagt, jag klagar inte. 🙂

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *