Nytt försök med linsträning

IMG_3019

Ni minns säkert att jag har nämnt förut att jag provade att ha linser och kunde inte alls begripa varför människor ens sätter i dessa ting i ögonen.

Var in till optikern för återbesök och se hur det hade gått. Jag sa helt enkelt som det var att det kändes inte bekvämt och jag visste inte ens om jag såg bättre. Det visade sig helt enkelt att den linstypen inte funkade på mig. Det skulle finnas en tyngd i linserna som gjorde att mitt brytningsfel skulle fixa till sig. Av någon anledning så var inte mina ögon kupade på samma sätt som linserna vilket gjorde att den tyngd la aldrig till sig som de skulle.

Nu var jag i alla fall in på Specsavers inne i Birsta igår och fick hämta ut ett par andra jag skulle testa och se om de blev bättre. Har haft första paret på mig nu hela dagen och det känns helt okej. Jag ser texten på TV:n i alla fall. De känns men gör absolut inte ont och känns inte som om de ska ramla av iaf.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *