Kor på rymmen, genar genom traktorhytt, länsstyrlesen och tre duschar

Inatt hade jag en sådan märklig dröm. Förvirrande på alla sätt dessutom.

Jag vet inte riktigt hur det började men jag tror att det var att jag väntade på min polare på Alnön för att vi skulle träffas. Men han dök aldrig upp. Så lite sur som jag är – går jag efter vägen och möter på ett par kor/tjurar (kön okänt) som var på rymmen och ingen aning om vem de tillhör. Men jag bara tar mig helt sonika och hoppar upp på en av dessa djur och vallar vidare resterande av gruppen ridandes tills jag hittar någon ny människa som kan ta hand om dem.
Först träffar jag på mitt ex och hans kompis som är på promenad. Sedan möter jag någon som kände igen djuren och tog över.

Försöker ta mig vidare därifrån. Går in i ett okänt garage och där står en traktor i vägen för att komma på andra sidan så jag måste klättra upp och gena genom traktorhytten för att komma vidare till andra sidan av garaget.

Då när jag kommer ut inser jag att jag är i närheten av en hage där min chef har kor. Ser att stängslet ser konstigt ut så jag försöker fixa det trots att elen är på. Dessutom är det ett mjukt fårstängsel. Trasslar ihop alltet och mitt i allt strul kommer en kontrollant från länsstyrelsen mitt i hagen och ska kolla lapparna på korna. Blir sjukt stressad och ringer min chef som kommer och är i värsta semesterläget. Han tar över situation både med hage och kontrollanten.

Jag går hem till mitt ex och sover. Vaknar och både Saida och Djidji har kissat inne överallt. Jag ska gå och hämta en skurmopp men inser att han har tre olika duschar i olika rum och dessa sprutar med full kareta överallt så det forsar vatten överallt. Och han har ett vågigt golv så man svajar runt och vattnet guppar runt i hela lägenheten. Och under en duschen har han kläder som hänger på tork. Och jag försöker svabba upp detta med min min lilla skurmopp.

Därefter vaknar jag på riktigt.
Det finns så många frågetecken. Det ena är att jag i stort sett aldrig drömmer om människor jag känner. Jag tror jag aldrig någonsin har ens drömt om mitt ex i huvudtaget varken under tiden vi har varit ett par eller därefter. Då var vi ett par i nästan 18 år ändå.
Min kompis har jag drömt om nu två dagar i rad nu (i förra var han bara jättecreepy, haha). Min chef har aldrig heller varit med i mina drömmar.
Det andra är att jag har aldrig drömt om kor heller. Och var kom alla duscharna ifrån? Det vågiga golvet? Och varför var vi i Sundsvall av alla ställen?
Det är väldigt längesedan jag drömt en dröm som varit så sammanhängande men ändå så oklar!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *