Husbilstur på kristihimmels

Hallå där! 

Vart springer tiden iväg hör ni?! Jag förstår inte. Snart är det juni! Nästa vecka går vi in i en sommarmånad. Själv sitter jag typ och fryser ihjäl mig om dagarna. ? Fast det är i och för sig inte ovanligt i sig.

I går var det kristi himmels och därmed en röd dag. Röda dagar håller salongen alltid stängt. Vilket även min verksamhet då gjorde. Så jag försökte hålla mig till en soft och cool dag utan en massa måsten. Dock med pirriga själen man visst hamnade i när man föddes så blev det ingen direkt lugn dag. Vi var iväg en rejäl snurra runt om i stan och leta ihjäl oss efter ett luftfilter till vår motor till husbilen. Jag tror det tog en sisådär hundra år för Nicklas att spana runt i sin vanliga ordning.

Idag har det varit en klämdag för alla lyxiga människor här i Sverige. Själv valde jag att jobba halvdag. Inte så pjåkigt heller så här en fredag. Dessvärre var jag en riktigt slö själ när jag kom hem. Är nog det fortfarande. Har däremot lite för många bollar i luften samtidigt för att bara lägga mig ner och sova.

Imorgon ryktas det om regn så då kan alla mina bollar kanske samlas lite bättre då mycket av dessa bollar är adminstrativt, bara mata på ni vet så denna to-do-lista sakta men säkert minskar. För snart tror jag min hjärna koka över helt enkelt.

Vad ska ni hitta på i helgen? ?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *