Orange:a med swarowskis

Inlägget innehåller länkar länkade till mitt företag Studio Makisa.

Måste bara visa dessa härligt orange:a naglar. ? En av mina favoriter på senaste, med en extra bling med swarowskis på ringfingrarna där jag fick göra vad jag ville med stenarna. Ville nästan göra en nya shout out för dessa på min instagram redan igen men de är alldeles för nya för att göra det. Så bloggen fick stå ut med dessa idag. Men det tycker jag absolut att denna dystra gråa lördag kan förgylla upp med. ?

Psssst. Finns en ledig tid på måndag den 29/5 kl 09:45 om ni själva är sugen på en nagelbehandling. Smsa 0738061601 eller pm:a på min facebooksida för bokning.

Vilken är er favoritfärg på naglarna?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *