Fransset nr 4

*Detta inlägg är riktat som reklam till mitt företag, Studio Makisa.

Fransar gör sådan skillnad! Jag är för tillfället under utbildning så gör endast singelfransar just nu. Dessa som ni ser på bilden ovan är alltså mitt fjärde set, även mitt första set utan lärares närvaro. Ännu kan ni få fransar till traineepris. Tar just nu 450 kr för ett set fransar (både vid fyllning och nya set).

Dessutom i och med att högsäsongen dalar sakta neråt just nu så finns lite mer tider för tillfället. Men var på er vakt, för jag kommer vara ledig en hel del under hösten, så tiderna kommer ändå vara begränsade.

För bokning ring 090 12 29 29.

Du kanske också gillar

7 kommentarer

     1. Jag har dålig koll vad nouw har för typ av bloggprogram men i wordpress som jag använder mig av finns i högra hörnet av bloggverktyget när man skriver nytt inlägg två olika flikar, en som det står text och en som det står visuell. I den som text kommer man åt all html kodning. I alla fall i webbläsare. I appen finns en knapp där man ändrar till kodning i högra hörnet utav verktygspanelen.
      Vissa andra bloggverktyg har en knapp som heter HTML oftast. Hur gör du när du exempelvis lägger in ett youtube-klipp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *