Tesil i djuriskt format

Nytt på väg hem till mig!

HTB1VbsCJFXXXXcHXXXXq6xXFXXXU
Bild lånad från Aliexpress
På riktigt hur söt är inte denna tesil? Finns det något jag kan gå igång på så är det sådana här sötsaker. ? Nu när hösten närmar sig med stormsteg, tyvärr, så är te ett måste! Och vad gör det inte godare genom en sån här söt detalj?

Älskar verkligen hur man kommer på så roliga och finurliga samt annorlunda saker. Älskar verkligen Ebay!

Vilken är din bästa tesil? Lämna gärna en kommentar här inunder om du har en favorit, samt länk, så får jag också se den bästa silen du har!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

    1. Jag har testat wish och är tyvärr inte mäkta imponerad då jag tycker det är rätt så luddigt och se på en gång vad slutsumman slutar på då man ser alltid varan från början utan frakt. Däremot så använder jag wish för att hitta ett utbud som passar mig och söker det på eBay sedan istället. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *