fotografera från ett annat håll

Har nu kommit fram till att jag tycker inte nagelbilderna framhäver sin rättvisa att fotografera som jag gjort tidigare. Så nu får mina kunder posera annorlunda.Dessa två gjorde jag igår. Första bilden är en nagelförlängning med darks tower dark red glittret i en glitterfade.

Andra bilden är också en glitterfade med nyheten alabaster. Samt en snögubbestickers. ☺️

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 1. Tack så mycket 🙂

  Förlåt för sent svar, men har precis flyttat så har haft fullt upp, men nu är jag igång med bloggen igen 🙂

  Åh gör du naglar, jäklar var fina naglar! Vad duktig du är! Jobbar du med det eller gör du det privat hemma?

  Diggade verkligen den över!:)

  Är allting fint med dig?

  1. Jag jobbar med naglar. Sitter på en salong i Umeå som heter Nail Design School. ☺️