En egen hälsning

Så då var den födelsedagen över så nu är det bara och vänta 364 dagar till nästa. ? I vilket fall som helst var det en lugn födelsedag med lite fika och sånt. Ett grymt tack till alla som grattat mig både här, på Facebook, instagram, snapchat samt via telefon. ? Glädjer mig oerhört att så många tog sig tid att gratta mig.

Jag fick i alla fall Linda-Marie Nilssons bok ”så lärde jag mig att älska min kropp” av Annie med en så fin hälsning från själva Linda-Marie.

Det stod:

”Till Malin❤️

Grattis på din födelsedag!❤️ Hoppas du får en helt fantastisk dag och att du kommer ihåg att du själv är fantastisk! ❤️

Puss och kram, Linda-Marie ❤️

P.s. Ge Annie en kram från mig! ❤️”

Så fint att ja nästan blir tårögd.. Åh…

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. Grattis i efterskott, skönt ibland att bara ta det lugnt. Kul att så många tog sig tid att gratta dig, så fint också att författaren till boken lämnade ett litet söt meddelande:)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *