Idag gör jag min sista dag på Nail Design School

Jag trodde ett tag på riktigt att denna dag skulle aldrig existera. Och jag har varit grymt osäker på om detta är rätt beslut. Men nu är jag här, sista dagen på Nail Design School.

Min arbetsstation på Nail Design School i från min vy.

Av tidigare nämnda anledning om det varit rätt beslut så har jag inte gått ut med detta tidigare, i alla fall på internet. Såklart, är mina kunder underrättade att jag slutar. Men nu är vi här på denna dag då jag gör mina sista kunder på salongen i Umeå.

Jag en solig dag på väg till jobbet.

Det är en helt overklig känsla och jag har varit deprimerad till och från. Att vara nagelterapeut är en form av min identitet. Ett fantastiskt yrke som gett mig ett stort utrymme för min kreativa sida.
Nu har dock min kropp sagt ifrån och det är verkligen ohållbart. Min rygg gör så ofattbart ont i samband med arbetsdagar så pass att jag inte klarat av att sitta rakt i bilen på vägen hem. Även grinat hemma vissa kvällar av smärta.
Jag trodde att min kropp var otränad och skulle svara bättre när jag började rida. Icke sa Nicke.

Min arbetsstation från kundens vy.

Jag vill tacka mina kunder enormt för denna tid som har gett mig så mycket mer än bara utförandet av naglarna. Mina kunder har gett mig en enorm kunskap om ditten och datten genom åren. Allt från tips inom hudvård, NPF-diagnoser, tragedier, glädjestunder, odling och städning. Jag har under dessa 6 år inte haft behovet utav att läsa nyheter då jag alltid fått all fakta till mig inom kort.
Ni är guld värda! Kommer sakna er!❤

Mina naglar jag hade för något år sedan.

Sedan får vi absolut glömma det bästa teamet – hela arbetslaget på Nail Design School. Ni är absolut den största anledningen att jag inte lämnat mycket tidigare. En fantastisk grupp som ger en fantastisk arbetsmiljö. Ni står alltid upp för alla i alla lägen. Ni delar med er av era tips som gör att vi alla i gruppen har kunnat utvecklas till det bättre hela tiden.
Ni är fantastiska och även er kommer jag sakna massor! ❤

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. Vad trist att du fått avsluta pg a smärtor men det är bra att lyssna på sin kropp. Hoppas du hittar något annat som du kommer tycka är minst lika roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *