Att vakna två timmar tidigare

Det här med att ha rimliga mål kan ibland vara svårt för mig. Man ska satsa järnet på allt, på gott och ont.

Igår hamnade jag på någon lista där man listade saker som gör att man blir extra effektiv. En av sakerna var att man skulle kliva upp två timmar tidigare. Så sagt och gjort ställde jag klockan på 04.00. Snoozade till 04.15 men sedan klev jag upp och drack kaffe. Och tur var väl det! Jisses vad det hade snöat inatt och vi hade inte fått igång snöslungan ännu. Så det var bara att pinna sig ut och handskotta.

Det fick bli en slarvskottning då jag skulle samtidigt få upp ungarna till sina skolor samt att:
– Orka göra det helhjärtat när man lika gärna kan vänta in snöslungan.

Men nu har Nicklas fixat iordning snöslungan. Så nu ni, nu ska det slungas snö! ?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *