Äntligen nytt utseende på bloggen!

nya-headrn_198

Men hör ni, nu fick jag verkligen tummen ur ikväll! Det var verkligen dags så säg att byta header på min blogg! Det fanns sååååå många fel på den förra, så den var skrattretande! ?

Det stod att jag snart inom kort skulle börja på Nail Design School. Well, vad säger man? Har snart varit där i ett år. Visserligen har det stämt att jag har varit föräldraledig nu några dagar i veckan under denna höst, men inte på heltid inför den kommande flytten av verksamheten till Umeå. Det stod ju dessutom att jag var fortfarande boende i Timrå, men flyttade till Umeå i januari. ? Kan ju vara så att bloggen har fått vara på sin sidakant nu när den har varit felaktig i snart ett år.

Lade dessutom till nu namnet till mitt instagramkonto i hedern för att slippa lägga till varje gång att jag gör ett ”sponsrat inlägg” som aldrig ens sponsras egentligen. Får inte ut ett jota av det egentligen mer än att det är kul att visa bilder på det jag gör. Sedan är det ju bara en fördel att skriva var jag sitter och kontaktuppgifter så kan man kontakta om man är intresserad. 🙂

Hittade en mycket bra sida för att göra kollaget som jag varmt kan rekommendera! Sidan heter BeFunky och verktyget hette Collage maker (ej sponsrat, jag lovar)! Användarvänligt och kan användas till så många olika syften. Själv ska jag nog göra nya facebookcovers med samma funktion, men kommer nog börja med att ha samma på mitt som hedern på gillesidan för bloggen (ni gillar väl? ?? om inte – tryck här) Helt underbar!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *