Det här med youtube

Livet rullar på som vanligt. Gjorde ett tappert försök till youtube innan jul. Det var asroligt! Verkligen! Men, jisses, vad energi och tid det tar. När man dessutom jobbar ca 50 h (har ändå trappat ner lite i tid nu) i veckan så knäcker det mig en aning om jag ska hålla på helhjärtat med annat när jag dessutom har en familj också som jag hemskt gärna vill vara med. Men det är sjukt kul, och jag kommer nog hålla på lite halvhjärtat med det.

Såg nyss i varje fall att min senaste video som jag egentligen publicerade i början av januari, hade publicerats privat. Så nu är den offentlig. Så här visar jag lite av de kreationer jag gjorde på jobbet under december månad.Det kommer så småningom komma lite annat skoj på min kanal, så följ den gärna.

Himla tur att jag publicerade den ändå i huvudtaget även om den råkade hamna som privat. För originalet finns tyvärr inte kvar då min nya iPhone 7 plus tuppade av förra veckan och jag blev illa tvungen att fabriksåterställa den. Så allt är tyvärr borta från och med i slutet av oktober. Bara så ni vet.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *