Villhöver träningstights

– Detta inlägg innehåller reklamlänkar –

Nu tycker jag vi skänker en tanke åt mina träningstights jag hade på mig sist när jag var på gymmet. Här bilden ovan syns inget då bilden är tagen före passet. Men mitt i passet upptäcker jag ett hål på ett av mina knän. Sjukt tråkigt! På något sätt är träningstights så hållbara att man ibland tror de är odödliga.

Fördelen är att man utan dåligt samvete kan börja kika efter nya istället. Här kommer tre villhövers från STRONGER (adlink):

Punch – Rosa i mitt hjärta, och med seriestil på det blir top notch.

Roar – Tycka vad man vill om leopard, men jag kommer för evigt älska det!

Madagaskar black – enkla svarta med jättesnygga svarta detaljer. Lyssnade häromdagen på en vlogg med Helen Torsgården som nämnde att dessa var grymma. Vill haaaa…

Någon av dessa som faller dig för smaken?

Du kanske också gillar

16 kommentarer

 1. Jag också Malin, jag tänker mycket på de stackars äldre som är så ensamma i vanliga fall också och ännu värre nu. Usch, hoppas det här går över snart.

  Assnygga tights, jag har andra favoriter från Stronger men har satt ett mål jag ska nå ner till först, sen får jag köpa de. Som en liten morot. 🙂

  1. Jag hoppas också det går över snart!

   Stronger har mycket fint! Kul med mål att följa. Det brukar vara en bra morot. ? Själv har jag inget mål för tillfället och känner mig rätt nöjd med det också. ?

  1. Att köpa träningskläder är ett stort nöje för mig med ? Kul att du gillade dem! Kram ?

 2. Jag gillar de svarta med de snygga detaljerna! Trist att dina tights gick sönder – man tror ju att de ska hålla i en evighet ? Kram ?

  1. Va kul att du gillade dem också!
   Ja, det var jättetråkigt att de inte höll. ? Nu kan jag däremot använda de som skrottights när man påtar på i trädgården. ? Kram!?

 3. Åh Stronger har så snygga och bra träningskläder!! Ska lägga en beställning därifrån så snabbt jag kan, och självklart på deras älskade tights, de sitter såå bra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *