Våtrumsmattor

Detta är ett betalt samarbete med Golvshop!

Nu drömmer jag vidare med mina badrum. Visserligen för att det är som jag har sagt tidigare har varit förstprioriterat att fixa ett till badrum då det är verkligen kris just nu med endast en. Fast jag kan säga att det badrum vi har idag inte heller är det snyggaste badrummet. Gammal våtrumsmatta i rosa nyans, visserligen för att jag gillar rosa men inte riktigt den typ av rosa.

Ja, så nu sitter jag helt enkelt och kikar på snygga våtrumsmattor från Golvshop. Har hört att det är våtrumsmattor som ska vara det bästa för det är svårt att hålla fogmassan ren och i ett badrum vill man att det ska vara rent och fräscht. Framför allt att det ska vara lättstädat! Så när det är dags att göra iordning badrummet/badrummen så kommer det nog bli våtrumsmatta.

Skulle jag själv få välja utseendet på golvet skulle det nog blir något mörkt med spräckligt mönster likt bilden ovanför (lånad från Golvshops hemsida). Sedan skulle det absolut inte skada om det skulle vara lite skrimrigt/glansigt/glittrigt. Men främst att det skulle vara mörkt just för att jag färgar mitt egna hår och använder mig mycket av hårbomber. Så vore otroligt tråkigt om man råkade spilla något sådant på ett ljust golv. Sedan tycker jag att det är lite mysigt med mörka badrum med ljusa detaljer, i alla fall mörka golv.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *