Våfflor, paket och spelmys

Igår var det Kittys födelsedag! Det var väldigt enkelt men väldigt mysigt också. Kitty, Sally och Nicklas var iväg en sväng för att handla. När de väl kom hem hade vi paketöppning. Kitty var så himla glad för sin presenter. Hon fick bland annat lite nyckelringar, några böcker, ett pannband jag hade virkat åt henne som tyvärr var för litet, en tygpåse Sally hade sytt åt henne och ett kamerastativ åt henne mobil.
Angående sista skulle vi kunna säga att Kitty kan vara på G att bli en youtuber. 😉 Hon är grymt intresserad av att stå och vlogga med sin mobil. Det är egentligen det enda hon gör med den. Oftast är hon inte alls intresserad av telefonen. Utan iPaden är mer intressant då för då har hon tillgång till Netflix. Men med mobilen kan hon nu istället välja att ställa upp den på kamerastativet istället för att använda en stövel som hon gjorde vid ett tidigare tillfälle. ?Helt underbart och kreativt sätt att lösa sina problem. Lik sin mor på det!

I övrigt hade vi våffelmiddag. Vilket var supergott! Jag älskar våfflor med grädde och nougatsås.
Annars hade vi lite mys med kortspel i form av dam (länk till spelregler) och Uno. Det vill säga en riktigt mysig kväll och framförallt en riktigt nöjd Kitty! ☺️

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Lite tråkigt att pannbandet var för litet, men heja dig som kan göra sånt!! Kan verkligen inte sy eller något sånt :’D Lät i vilket fall som en lyckad dag! <3

    1. Ja, det var lite tråkigt, men tänker att jag ska sprätta upp det för att fortsätta lite på mönstret om tillfälle ges. Det var trots allt virkat, så det känns inte helt omöjligt, Jag är en sån som inte tror på omöjligheter. ? Så det löser sig i slutändan. I allra värsta fall kommer jag att göra ett helt nytt pannband åt henne.
      I övrigt var det en fantastisk dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *