Ugly Betty tajm

Livet rullar på. Jag är fortfarande fett trött efter denna intensiva arbetsperiod som december innebar. Så mina kvällar har identifierats med bilden ovan, en massa tittande på Ugly Betty. Man vet att jag är slut om jag inte gör annat än att se på TV. För annars är jag så pass rastlös att jag ids inte bara se på på dumburken. Men nu har jag utan problem bara kunnat glo timme ut och timme in på Ugly Betty utan att ens spela candy cursh samtidigt, för det har varit för ansträngande.

Men ikväll ska jag nog bara gå och lägga mig. För imorgon har jag ingen sovmorgon, tråkigt att måste gå och lägga sig i tid men då får jag även sluta tidigare imorgon. Yay! Så är det när man ger sig ett löfte om max 5 kunder om dagen med max 8 timmars pass. 🙂 Hoppas jag håller i det bara!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *