Testar body shops aloe vera sheet mask

Nu är denna arbetsvecka slut och avslutar med en långhelg då det är röd dag på måndag.

Dessutom hade jag en kort arbetsdag idag som både inneburit sovmorgon, påfyllning av min fransförlängning, jobbat samt varit på Navet som är Umeås nästan äventyrsbad.

Nu avslutar jag denna dag med en ansiktsmask. Detta år vill jag försöka fokusera på mer hudvård. Mitt ansikte har mått piss nu under vintern och gör det varje år. Men nu har verkligen försökt ha en plan för hur jag ska få det att gå ihop med allt vad hudvård innebär. Ansiktsmasken fick jag i julklapp av min fina familj. Den är från body shop med aloe vera.

Någon annan som testat den tidigare? ❤️ Tyckte själv den kändes behaglig och återfuktande.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *