Pokemonjaktslördag under halloweeneventet

Hello! Idag har varit en fantastisk dag med ett otroligt vacker väder här i Umeå. 

Just nu är jag gräsänka med barnen, så just dessa dagar brukar vi hålla oss hemma i vanliga fall. Fast just denna dag blev jag och barnen bjuden till en pokemonjaktdejt med Annie och Johan. Så vi har strosat cirka en halv mil idag med barnen runt på stan. Det är nämligen ett event just nu under halloween med Pokémon Go där man lättare får candys både genom sin buddy, kläckning av ägg, transformeringar och infångningen av pokemons. Så den chansen kunde man inte tacka nej till! Dessutom fick jag min nya mobil igår (I Love IT!) så då fick S en mycket bättre telefon (min gamla) så vi kunde gå ett bra tag.

 

Umeås vackra strandpromenad levererade under pokemonjakten.

K blev helt slut i varje fall och däckade redan i bilen och vägrade vakna när vi kom hem. Så det fick bli bara jag och S som fick stå för lördagsmyset själva.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *