Pinchos i Umeå

I torsdags fick vi på salongen åka och prova på att äta på nya restaurangen Pinchos som är vår nya lokalgranne. Så de bjöd oss på mat, alkoholfri dryck samt dessert. 


Om vi säger så här: Det var amazing!

Så lite info för oss som inte ätit på en Pinchosrestaurang tidigare. Pinchos är en tapasrestaurang där man gör allt via en app i telefonen. Du beställer det du vill ha, ordern åker och inom kort får du en notis om att din beställning är klar att hämtas. I och med att man själv fixar det mesta en kypare står för så kan maten hållas till ett billigare pris.


Kan säga att i och med att vi fick maten så testade vi för glatta livet! Jag tyckte absolut att maten hade bra standard även för det låga priset det innebär egentligen.

Mina favoriter bland själva maträtterna var:

  • Vitlöksbrödet
  • Burriton
  • Quesedillas
  • Sötpotatis Fries

Annars tyckte jag att dryckerna var fantastiska och månadens pannacotta som var med dumle- och daimkross var rena himmelriket. 

Jag kommer definitivt åka dit igen. Och förmodligen inom snar framtid. Jag var så fruktansvärt mätt och nöjd när jag skulle åka hem att jag funderade väldigt många gånger på att stanna bilen för att spy bort lite mättnad. Men det var värt illamåendet!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *