Nyår och marmornaglar

 God fortsättning hörni! Hoppas er nyårsafton och början av det här året har varit toppen.

Själv firande jag in nya året med Stäppens Son, hans syster, min syster och Tobbe och Chimmy hemma i vår lägenhet i Timrå. Vi åt och drack gott, lekte norsk karaoke och snacka en massa. Vi hade himla roligt i alla fall. 

  
Sedan var jag ledig fram till igår. Då hade vi fullsmockat schema. Vi var dessutom bara tre ordinarie på salongen och jättemånga ringde och ville ha tid. Ibland önskar man att man kunde dela på sig. 😉

Fick i alla fall testa på att göra marmornaglar på en kund igår för första gången. Känner mig nöjd över resultatet trots att jag pjållrade på bra länge. 🙂

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *