Ny stav i tungan

Idag tillbringades stora delen av dagen på Selångers marknad. Den marknad jag och Stäppens Son träffades för 10 år sedan. I år hade de gjort om den totalt och jag kände mig väldigt vilsen, haha! Efter lite krångel så blev det inte så mycket shopping just idag. Utan det fick bli bara lite loomband och en ny tungpiercing.

selångerspiercing

Var så less på att den nuvarande jag hade var både stor i kulan och längden på själva staven (övre bilderna). När vi var nere i Stockholm så var vi in på punkt shop och då trodde de att jag hade en 18mm stav i, men köpte ingen stav där då jag inte alls visste vad jag ville ha, samt att jag tyckte det var lite oproffsigt av personalen att småbråka om vilka tider de skulle jobba när vi stod och kollade på grejerna knappt en meter ifrån dem. Köpte dock annat av de, men ingen piercing. Idag hittade jag min favoritförsäljare då på marknaden och jag måste verkligen rekommendera honom då jag tycker han har sådan underbar personlighet. Om jag bara visste vad hans marknadsstånd hette skulle jag såklart tipsa, en äldre herre i alla fall med massa piercingar och underbar personlighet med humor. Ska hålla koll imorgon när vi kör runda nr 2!
Well, det blev en 14 mm stav nu i alla fall och det känns toppen. Dock tappade jag bort kulan till originalpiecringen (med en rosa sten i) inne på toaletten. Så fick ta en annan liten kula i, men känns ändå mycket bättre!

Du kanske också gillar

5 kommentarer

  1. Har en pojkvän som sysslar med piercing och är själv väldigt insatt så ÄLSKAR att läsa inlägg om piercingar! 18mm är standard på en läkt tungpiercing… Kulorna brukar också vara 5mm med 1,6 gänga så är den undre kulan jobbig kan du ju alltid köpa en 4mm istället för att köpa en helt ny stav 😉

    1. Ja men se där! Tack för tipset! Dock känner jag mig rätt nöjd för tillfället med 14 mm. Har ju kvar fler i olika längder ifall det skulle kännas fel. Men som sagt känns det rätt just nu med 14 mm. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *