Nedräkning för ledigheten har påbörjat

Igår hade jag den stora äran att få följa med på Kittys daghems luciafirande. Så himla mysigt då de bjöd både på lite julmiddag med gröt, skinkmacka och annat trevligt. ❤️ Det är mest småbarn på kittys daghem just nu så det var inget jätteorganiserat tåg. Men charmigt var det i alla fall.

Idag vankas det jobb för hela slanten. Har inte riktigt lika lång dag som jag har och har haft. Utan idag blir det nog ett ca 10 timmars pass på salongen. Tur att mitt jobb är fett roligt, dessa pass börja tära på mig lite smått. Jag har börjat räknat ner sista dagarna av året. Om vi räknar med idag så är det endast 7 arbetsdagar kvar. Sedan får jag min älskade veckas ledigt. Dumt kanske i högtider som dessa, men jag behöver denna vecka och den behövdes redan för ca 4 veckor sedan då jag började få lite symtom för att livet är lite för mycket just nu. Så nu är min hälsa faktiskt prio ett.

Ta hand om er denna torsdag. ❤️

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *