Nästan 17k

Jag klarade mitt mål med 10k steg med bravur igår! ? Känns så kul att det faktiskt går att få stegen trots mitt stillasittande jobb. Jag gick i alla fall en promenad på förmiddagen när jag hade haft min första kund som gjorde endast en halvfyllning så jag fick 50 minuter över.
På kvällen hade jag hand om Pärlan, det blir bara en massa steg genom att bara vara i stallet, men sedan så tog vi även en promenad i skogen på 45 minuter. Det är sjukt najs, nu behöver jag bara skaffa mig bättre stallskor. Att promenera i skogen i gummistövlar börjar bli halt nu när det är frysgrader under kvällarna. Kanske blir en av helgens to do. ?

Sedan är jag sjukt stolt över mig själv som känner att jag valt den mat jag vill ha i min kosthållning och hållit mig borta från det jag anser har sabbat för mig tidigare. Som jag och en kund pratade om igår, så ska man välja sig själv och det gör man dag för dag. Idag är även en sådan dag då jag tänker välja mig själv, så det så!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

    1. Tack ? Ja det gäller att hålla någon form av balans. Nu är det bara en start där jag behöver liksom förstå hur mycket man gör med både mat och rörelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *