Konmari-vikning

Vill hela tiden säga för mig själv att denna helg är över nu. Men tji får jag, för ännu är det bara lördag! Hur fint är inte det?

Hur som haver så blev det inget hönshus fixat som var den preliminära tanken. Utan hux flux blev det en omrokad här hemma där jag och min man Nicklas bytte rum med vår dotter Sally.

Nu är det så att vårt nuvarande rum är nu mycket mindre än det vi hade innan. Det betyder att det råder större platsbrist och min garderob fick bo kvar i rummet. Så dagens projekt har varit att flytta alla kläder från en garderob till en byrå. Hemskt, men vad gör man inte för sina barn? ?

Jag är lite petig kring min klädförvaring och hur jag än vrider och vänder blir jag aldrig 100% nöjd. Men har hittills tyckt att att lägga kläderna i byrålådor har varit svårt att få en överblick över kläderna. Har testat vanlig hederlig vikning samt att rulla ihop kläderna. Idag fick jag ögonen för KonMari-metoden som jag delar i form av ett Youtubeklipp här ovan.
Någon som testat?

Själv vet jag fortfarande inte. Det ser dock lite satisfied att kunna bläddra bland kläderna. Nja, tåls att fundera på hur klädförvaringen ska se ut framöver. Hur gör ni som har klädförvaring i lådor?

Du kanske också gillar

22 kommentarer

  1. Nää gillar bättre att ha upphängt på galgar så man ser ordentligt 🙂 Det jag har i lådor är underkläder och lite basic tröjor och byxor, resten har jag upphängt 🙂

  2. Känner igen det där med att byta rum med barnen – hände åtskilliga gånger under barnens uppväxt ? Jag har testat att rulla kläderna, men är inte bekväm med det i byrålådor. Dock funkar det bättre när man ska packa reseväskan för kläderna blir inte lika skrynkliga då ? Kram ?

    1. Ja, det är inte första gången jag fått offra mitt sovrum för mina barn. ? Jag hittar inte heller någon bra lösning på det där med vikningar ? Det är hopplöst! Kram ?

    1. Att vika handdukar är jag pro på med tanke på mitt yrke på salong där en del av arbetsuppgifterna är att vika handdukarna efter de tvättats. Men att vika kläder är verkligen inte min grej, i alla fall om man kan hänga de i en garderob istället! ? Kram!

  3. Jag lyssnar på allt, älskar intervjupoddar, dokumentärer, mordpodden, relationspodden med Bingo och Katrin, rebecca Stellas och Vanessas, måndagsvibe… Kan nästan göra ett inlägg om alla poddar någon dag! ? Har du några favoriter?

    1. Jag älskar mest intervjupoddar, dokumentärer, mordpoddar… Eheh listan kan väven bli lång för min del. Har dock sällan tid att ranta mig igenom dem tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *