Jag drömmer mig bort bland badrummen

Jag trivs oerhört i lägenheten vi bor i idag. Vi har fantastiska möjligheter med detta boende. Vi har både uteplats och en balkong som vi har möjlighet att använda oss utav. Så vill man vara social med grannar så är det bara att sitta utomhus nere. Vill man sitta lite mer privat men ändå ute är det bara att gå en trappa upp och sätta sig på balkongen.

Hade jag fått önskat en förändring för tillfället är det nog våra badrum. Hela vårt badrum med inredning känns en aning omodernt och väldigt hipphapp.
Ibland drömmer man sig bort på olika hemsidor som exempelvis Aspenbads hemsida om den fantastiska förändringen man skulle kunna göra. Hitta stora inspirationsmöjligheter och bara drömma bort. För man tillbringar ju trots allt bra många timmar inne på toaletten per dag, såklart ska det vara en trivsam plats!

DSC01151

Det stora badrummet hos oss. Önskar som sagt lite uppfräschning. Men då ska man veta att man vill bo här vääääldigt länge framöver om man ska tänka sig att göra en sådan större kostnadshistoria. Och när vet man att man verkligen bo ”just här” för evigt? Det är ju frågan.

– Sponsrat inlägg –

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *