God jul i efterskott

God jul från långsamma mig! Det är trots allt annandag jul fortfarande.

Har gått igenom en gräslig period vilket har gjort att allt krut jag lagt inom sociala kanaler är mina instagramkonton (MalinMonroe.se och StudioMakisa). Då instagram tar inte många minuter att använda av sin tid. Så vill ni har mer kontinuerlig uppdatering så kan ni alltid kika där istället. Tanken och målet är att jag ska ägna lite mer tid till bloggen så fort som möjligt då den egentligen i huvudsyfte känns mitt helhjärta. Men orkar man knappt göra något alls så har den tyvärr fått komma i kläm då det tar mer tid och kraft.

Jag har i alla fall fått jobba klart för i år, känns jätteskönt och samtidigt saknar jag mitt jobb redan. Jag har idag suttit och fantiserat om olika glitterkonstulationer. Men det får vänta då det är en vecka kvar till nästa arbetsdag. Min första lediga helvecka i streck på tre år. Blir nästan tårögd av tanken.

De dagar jag nu hunnit varit ledig har vi i familjen varit hos barnens farfar med fru och firat både jul, bastat samt åkt skidor. Så vi har haft riktigt härliga dagar! ❤️ Vad har ni gjort de senaste dagarna?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *