Franskunden går före


Hej fantastiska ni!

Sitter just nu på gymmet innan jag ska till jobbet. Hade precis som min snapbild ovan säger tänkt från början köra något armpass idag men insåg i mitt schema att det var en dum idé. Jag börjar nämligen med en franskund den här veckan! Jag gjorde det misstaget förra veckan att göra rygg och axlar innan franskund på morgonen. Och jag var då skakig att jag knappt kunde ta på mig mascaran. ? Så byter nog passet till imorgon istället. Fördelen är att jag kan cykla istället och därför blogga samtidigt för att fördriva tiden fortare. ??

Igår firade jag och Nicklas 12 år ihop. Det firade vi med bio och sälja en bil. Dessutom har jag själv köpt en ny. Så nu äger jag en polo. ?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *