Förskjuten promenad – ledig lunchtid!

Detta inlägg innehåller reklam från företag Studio Makisa.God morgon allihopa!

Kittys första skoldag verkade ha gått kalas igår! Dessvärre i och med att jag var ledig ifrån jobbet igår för att kunna närvara så blev det alldeles för många kaffekoppar igår och jag hade värdelöst svårt att somna inatt. Hann nästan till och med lyssna igenom en hel bok när sömnen uteblev.

 • Hade egentligen tänkt att promenera imorse innan jag väckte Kitty. Det uteslöt jag när jag såg att det skulle bli bristfälligt på sömn denna natt, börjar dessutom inte förrän klockan nio idag så då var det lätt att prioritera sömnen.
 • Så just i denna skrivande stund är jag ute på min morgonpromenad. Fast trots min sovmorgon så blev det inte ens 4 timmars sömn. Tur man inte har galet mycket behov av sömn så jag känner mig faktiskt bortskämt pigg idag!
 • Efter promenadenska jag åka in till jobbet.

  Har en ledig tid idag för nagelförlängning eller fyllning idag kl 12.00. Jag finns i Umeå hos Nail Design School på Kungsgatan 46. Ring 090-12 29 29 för att boka tiden. Först till kvarn!

  Du kanske också gillar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *