Fila av mellan kunderna

Igår fick jag starta nya projektet – göra om mina naglar. De jag har nu har börjat växa ut så fruktansvärt mycket.


Ja, det är ju trots allt 4 veckor sedan de gjordes om sist. Så utväxten är inte nådig! Jättekonstigt egentligen då mina naglar vanligtvis växer väldigt sakta. Så här ser mina ut i vanliga fall efter ca 6-8 veckor. Men sedan jag börjat jobba heltid med naglar så slits de väl så att de växer fortare plus värmen påverkar också.


Så igår började jag fila av allt material på fel hand mellan kunderna. Så när det var dags att gå hem hade jag en halvt naken hand. Skulle knäckt varje nagel så jag fullföljde avfilningen och la på ny förstärkning med lila glitter och färg. Är dock inte klar men ser ändå inte fy skam ut för att vara fel hand och ofilad än så länge.

Snart blir det alltså att åka på jobbet och göra klart resten innan dagens kunder kommer. ?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *