Bra vs. dåliga dagar

Min vecka började verkligen så dåligt! Dålig sömn, dålig tajming när det gällde allt på jobbet, fick nästan ingen lunch. Verkligen så skönt att måndagen är över och att tisdagen var en allmänt bra dag. Egentligen så hände det inget speciellt under tisdagen men man kan verkligen uppskatta de vanliga  dagarna när man haft en sådan skitdag! 


Nu har precis en ny dag startat och jag har varit uppe med tuppen denna morgon. Vaknade vid fyra av att solen sken in i mina ögon. Ett mycket trevligt sätt att vakna på tycker jag. Sedan kunde jag inte riktigt somna då tranorna gick bananas ute på åkern och vi har sovit med fönstret öppet inatt. Så snart ska jag åka till jobbet för en heldag där. 

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *