En lugn men ej långtråkig helg

Vilken grym helg! Har både fått vila ut totalt samtidigt som den inte känt ett dugg långtråkig. Vi kan i alla fall sammanfatta att årets första VIP grupp i formsatsningen är nu gjord med invägning och allt. Jag gick ner mina 4% vilket är så otroligt peppande. Har nu även anmält mig till nästa månad som kommer börja nu på onsdag. Så himla kul!

Annars har det snöat fruktansvärt mycket de senaste dagarna så var ut en sväng med snöslungan. Samtidigt som ett gäng renar har flyttat hit till vår lilla by. Skulle gå fram för att fota dem men de verkade vara rädd för människor. Mycket märkligt tycker jag. Jag som hade renar på min mössa och allt! Annars tycker jag det är konstigt just för att kör man med en bil förbi dem i hög hastighet bryr de sig inte alls. Renar är verkligen konstiga djur.

Annars har jag startat igång ett pussel. Det är så sjukt avkopplande att pussla tycker jag! En helt fantastisk sysselsättning.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *