Drömmen om ett till badrum

Detta är ett betalt samarbete med Badshop!

Sedan vi flyttade in i nya huset så har vi en sak eller snarare ett rum som saknas, badrum nummer två. Tro mig, jag har verkligen fantiserat om det där andra badrummet. Det är tyvärr något som man kan bli bortskämd med om man har haft två tidigare.

Vi har redan klurat ut var i huset det andra badrummet skall vara. Det kommer nämligen bli inne i en tidigare påbörjad bastu. I dagsläget är inte en bastu prioriterad, framför allt inte nere i källaren. Sedan är den inte på något sätt godkänd då de som bott där tidigare inte ens dragit någon form av avlopp eller ventilation. För att understryka var det inte paret vi köpte huset utav som gjorde ”bastun” utan det var en annan tidigare ägare.

Nog om det förgångna och nu till framtidsdrömmarna. Min tanke är att ha ett enkelt badrum med bara handfat och toastol. Sedan kanske sådana detaljer som en utbyggd hylla och ljusa färger och mörka/guldiga detaljer.

Ett exempel är detta snygga tvättskåp från Hafa (bild lånad från badshop.se) som finns att köpa på Badshop. Enkelt, ljust med mörka detaljer. Vill nog byta ut vattenblandaren till en i guld. Jisses, vad fint det skulle bli!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *