Drömde att jag knäckte några naglar

Kanske dagens mest ironiska började med att jag vaknar lite kallsvettig för att jag drömt att jag knäckt av 5 naglar av 10. Inte egentligen för att jag bryr mig om mina naglars utseende av ren fåfänga. Det är jag tyvärr lite för lat för att vara. Och latheten gör att jag skulle gräma mig så oerhört att jag skulle behöva göra om dem nu, då det är bara drygt två veckor sedan jag gjorde om dem sist. Utan jag måste nog göra om dem av den anledningen att jag kan inte se oanständig ut på mitt jobb, samt att det ser inte klokt ut när man jobbar heltid med naglar och de ser oanständiga ut. Ger inte direkt bra ansikte utåt för mitt företag direkt.
Tyvärr, slog min mardröm in. Inte 5 stycken, tack och lov, men ändå en som knäcktes av. Kändes som tur var ingenting när den gick av. Så akta er för torkskåp om ni vill behålla era naglar. De slukar dem i ett  nafs!


Jag har under dessa fyra år som gelebärare knäckt endast en nagel samt tappat en hel. Den första var den sistnämnda, när jag skulle öppna ett storpack med välling till K som bara flög av, då hade jag haft samma naglar i 6 veckor redan. Under den perioden som var innan jag utbildade mig så gjorde jag mina fyllningar mellan var 8:e-12:e vecka. Vilket är galet länge! Brukar själv rekommendera mina kunder att komma mellan var 3:e-5:e vecka. Men mina egna naglar växer väldigt sakta eller gjorde det i alla fall tills innan jag började jobba i Umeå där mina arbetsdagar är ca 10 timmar- fem dagar i veckan med ständigt slit på naglarna, vilket innebär att de växer snabbare. Så nu är jag human igen och satsar på att göra om dem var 4:e-6:e vecka i alla fall. ? men nu får det bli ett undantag snart. Tur att jag ändå hade tänkt att klippa ner dem nu nästa gång i alla fall.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *