Barnfri fredag

Idag skiner solen ute här i Västerbotten! Så den fantastiska vyn med snöiga åkrar lockar mig i synen när jag kikar ut i genom fönstret. Nästan så man blir sugen att dra på sig skidorna en stund och röra på sig, men bara nästan. Vet inte ens egentligen om mina skidor är åkbara efter alla dessa år. ?


Igår var jag och Nicklas barnfria och den tiden tillbringade vi med att ut och äta en bit mat samt gå på bio. Vi såg la la land. Vet egentligen inte vad jag tyckte om filmen, inget direkt wow-moment men härligt kärleksmysig imellanåt. Ryan Gosling gör verkligen sin grej som kärlekstörstande precis som i the notebook. 


Inatt sov vi uppe i vår bäddsoffa i vardagsrummet uppe för att kunna se lite serier innan vi somnade. Vi har ingen TV i vårt sovrum så då utnyttjar man det utrymmet ibland på helgerna. Så då såg vi på #hashtag. SÅklart matade vi hela den serien också på en gång! ? precis som med skam. Vi är verkligen torskar på ungdomsserier! Därför jag sällan vill se på serier, för jag blir verkligen fast i allt! Och jag tycker det är så onödigt tid! Som tur är, är både skam och #hashtag väldigt korta avsnitt, så det kan jag leva med. Har ni sett någon av serierna? Vad tycker ni om dem?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *