5 dagar till flytt

  
Vårt liv för tillfället. Tjatigt, jag vet men nu är det bara 5 dagar tills flyttlasset går till Umeå. Mitt mål är att börja blogga mer när jag kommer dit. Haft begränsat med internet när jag nu pendlat så har inte ens idits att tagit med datorn för att kunna blogga. Men nu vill jag börja igen på riktigt då jag lämnar hela min släkt kvar och alla mina vänner. Så alla som vill kan fortsätta följa mitt/vårt liv. 

Vi har dock inte hunnit fixa internet och TV dit upp ännu heller. Så det blir en spännande första tid. ?

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. ååh mins verkligen när jag flyttade förra året jisses sånt jag inte vill göra om nu på ett tag sååå mkt saker jag har som jag inte trodde fanns haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *