Två tider kvar hos mig i juni

Hellackade gelénaglar i en härlig pastellila nyans med vita handmålningar och glitter detaljer. ? En riktigt rolig design att få göra som jag lånade inspo ifrån Kimthatnailgirl.

I övrigt så finns endast två nageltider kvar i juni och inga franstider alls förrän i juli. De nageltider som finns är 12/6 kl 08:00 och 16/6 kl 09:45. För att boka din tid kan du antingen ringa till Nail Design School på 090 12 29 29, smsa mig 0738061601 eller skicka ett PM på Min Facebook.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

    1. Tack vad gullig du är! ? Själv har jag varit utbildad och jobbat heltid med naglar sedan 3 år tillbaka, så är nog inte jättekonstigt att man kan vid det här laget. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *