Reflexryggsäck

För ca en månad sedan fick jag reda på att Sallys ryggsäck var inte i sitt bästa skick så hon ville vi skulle ut och leta lite åt henne. Hittade denna på bilden ovan från Stadium som är en ryggsäck i lilagrå nyans. Den är dessutom i reflex hela ryggsäcken. Jag själv föll pladaskt för den men ville ha lite betänketid.

Igår när jag gick till jobbet i mörkret så var jag less. Visst, jag har i stort sett kört reflexväst hela denna mörka tid. Men jag kan verkligen inte komma ifrån att jag tyckt den känns klumpig då den lätt ramlat av. Dessutom har jag nästan alltid ryggsäck vilket täcker den största delen av reflexvästen när jag går till och från jobbet. Att man dessutom inte känner sig jättevacker gör såklart också en del. Har försökt haft som mantra att det är coolt att sticka ut och att det gör ont att bli påkörd.

Dock när jag fick se denna så har jag nu insett att det var denna jag skulle ha. Den är menad för just mig! Så less som jag var gick jag till Stadium och köpte den. Till min stora förvåning hade Stadium 30% rabatt på Warp (som är märket på ryggsäcken). Så fick den för endast 209 kr. Billig, snygg, stor och rymlig ryggsäck som gör nu att jag är även synlig på gatorna i Umeå. ??

PS – Jag köpte även en likadan till Sally! ?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *