Mina nya inköp från Lyko

Igår hämtade jag ut mitt paket från Lyko (ej sponsrat inlägg) med både schampoo, balsam och smink. ?

Älskar verkligen Maria Nilas shampoo och balsam. Har hittills bara testat Structure Repair serien och det funkar galant på min känsliga hårbotten. Men har hört att man ska byta olika shampoo lite då och då så det blev att jag testade ett ”vanligt matbutiksshampoo” och min hårbotten kraschade totalt! Så nu fick jag återgå till mitt älskade shampoo som verkligen funkar. Köpte dessutom Heal serien i mindre förpackningar nu som ska visst reparera känsliga hårbottnar så det tänkte jag att jag skulle testa. Tänkte först egentligen köpa den större förpackningen i samma storlek som de i Structure Repair jag köpte nu, men insåg at det kunde bli ett väldigt dyrt köp om min hårbotten skulle krascha så nu är det en testperiod med en mindre förpackningen och får senare testa om det är aktuellt för större förpackningar när dessa pumpflaskor är slut.

Det blev även lite smink, bara från Nyx som den budgetmänniska jag fortfarande är. ? Är fortfarande alldeles för rookie för att våga mig på olika nya märken och produkter. Så det blev en Primer med matte-effekt. Märker de dagar jag inte använder denna hur mina glasögon glider fortare ner för näsan. ? Så mattande effekt har den verkligen. Så nu är jag säkert inne på min fjärde eller femte tub, så den kan jag varmt rekommendera.
Annars blev det även en ögonskuggspalett med massa neoniga färger. Sååååå fina färger! Det enda problemet är att jag har fått någon torr fläck på mitt ena ögonlock som svider utav bara den! Så jag har inte testat den än, tyvärr. Så fort mitt öga känner sig friskare blir det att åka av med ögonskuggspaletten. ? Har hört så mycket bra om just denna palett så kände mig bara tvungen som annars bara äger guldiga och bruna ögonskuggor. Så jag längtar verkligen och få testa! Någon av er som testat den? 

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *