Många pusselbitar som ska på plats

FullSizeRender 3Det är väl dags att börja gå ut mer offentligt varför det är så tyst här. Vi börjar med att säga att livet har varit väldigt upptaget. Alla dess olika möten och to-do’s som måste ha gjorts. Och mitt i allt har jag fått en av de största chanserna till ett karriärshopp. Efter några månaders betänketid så har jag beslutat mig för att stänga ner min verksamhet här i Timrå.
Just nu är jag föräldraledig fram till och med första veckan i december. Därefter kommer jag förflytta min verksamhet till Nail Design School i UmeåSå från och med 7:e december kan man boka tider hos mig på 090-12 29 29. Säg att ni vill komma till Malin.

Att byta stad är otroligt svår. Till att börja med kommer jag veckopendla innan alla pusselbitar kommer falla på plats. När resten av familjen kommer följa med vet vi inte alls. Alla pusselbitar måste som sagt falla på plats, då det är många saker som man måste ta hänsyn till. Dessvärre mitt i allt har Umeå bostadsbrist, vilket innebär att alla boenden är skyhöga i priser. Antingen i insats eller i hyran. Var och kollade på ett radhus för 12 000 kr/mån. Det tyckte vi då lät billigt i jämförelse med mycket annat. Har sett lika stora ytor i lika bra läge för drygt 21 000 kr/mån. Men när man tänker efter: 12 000 kr. Det är typ en heltidslön, beroende vilket jobb man har. Är man villig att bara bo för en heltidslön? Inte vi i alla fall, så nu avvaktar vi och se vad som ter sig i framtiden och det får börja pendlas helt enkelt. 🙂

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *