Långa blå och guldiga

Ojoj, så groteskt! Man fick nästan skämmas sista veckan med naglarna. Hela 7,5 veckor hade jag dessa. Dock var de snyggare såklart från början och jag hann aldrig riktigt ledsna på dem. Älskar verkligen glittret! Det var verkligen så jag.

Nu i varje fall har jag nya och mer höstlika naglar. Mina kunder blev verkligen skeptisk på mig de sista tre veckorna om de var ute och cyklade när de ville ha mörka nagla men av att bedöma hade jag värsta sommarnaglarna. Det är sant såklart, men då ska man tänka på att mina naglar var gjorda i juli också. Så det är såklart förvirrande. Det som dessutom som inte syns på bilden är att naglarna är rosa inunder. ?

Visst är de läckra? Förstår att de flesta tycker de ser vansinnigt långa ut men lite konstnärligt är det väl allt? ? Det är såklart Annie som gjort mina naglar och ni finner hennes vackra verk på hennes instagram @NailsOfSparkles

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *