Gammeldags julmarknad i Kovland

SONY DSC

Idag har vi varit på gammeldags julmarknad i Kovland på Ånäsparken.

Medelpad verkar vara den enda del i landet som inte drabbades av snökaoset igår så de hade konstsnö för att få den rätta julkänslan. Tyvärr, var det fruktansvärt kallt och alla i sällskapet frös. Flickorna fick en varsin tur på varsin ponny i alla fall. Det uppskattades mycket! Förstår de mycket väl, då jag själv var en riktigt hästflicka som ung. ☺️ Jag hade dock fördelen att ha en liten egen shetlandsponny som jag fick rida och åka vagn i stort sett hur mycket jag ville som liten. Klara hette hon och var en envis liten ponny i svartvit skäck. Riktigt söt ponny, henne (och alla andra hästar under min uppväxt) saknar man ibland trots det stora ansvaret man har som hästägare.

Du kanske också gillar

27 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *