Från kaffehatare till kaffeälskare

SONY DSC

De som känner mig vet mycket väl att jag har otroligt svårt för frukost. Älskar maten, men har otroligt svårt att börja äta direkt när jag vaknar. Nå väl, vi är nog ganska så allihop mer eller mindre. Nu har jag varit vaken i drygt tre timmar. Det är inte förrän nu som jag känner att en kopp kaffe känns helt okej att avnjuta. Däremot känns inte okej för fast föda ännu.
Däremot har jag hört att kaffe gör ändå ingen nytta i kroppen förrän någon halvtimme-timme efter man vaknat. Dock är jag inte forskare så jag vet inte hur sant det är, men vore ju önskvärt när jag ändå inte klarar av att dricka det på en gång. ?

Fick i alla fall och tänka på ett inlägg jag skrev för några år sedan på min gamla blogg. Var otroligt kritisk till kaffe och aldrig någonsin skulle jag lära mig och dricka den skiten. Ja, vad säger man? Vindarna kan helt enkelt vända. ? Igår stod jag och kollade på smaksatt kaffe. Så ja, jag älskar kaffe numera.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *