Datorer är skit

Men lägg av?
Nu har jag varit sjuk i flera veckor så jag har inte kunnat göra en massa ”runt-omkring-arbete” exempelvis hemsida, bokföring, skriva ut massa saker.

Så när man äntligen kan det vad gör datorn då?
Slutar samarbeta med skrivaren, IGEN! Den har redan frånkopplat två tidigare skrivare. Nu är jag less! Och den skriker bara åt mig att den inte kan ”mata in skivan” när jag stoppar in USB:et så kan inte få den minsta kontakt med skrivaren. Skärmavbild 2015-05-06 kl. 11.24.39

Kanske dags att börja gå och leta efter en ny dator. Kan inte köpa nya skrivare varje gång jag behöver skriva ut något. 😉 Dock har jag ingen aning om alls vad jag ska ha. Tycker om min MacBook jag har idag. Dock går det inte att spela mina PC-spel på den. Så har idag två stycken laptops. Vilket jag helst skulle slippa. Drygt!

What to do, whatttttt to doooooo?

Du kanske också gillar

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *