Att sätta upp håret med blött hår…

… Är nog ingen som rekommenderar. Men ibland så har man verkligen inte tid att stå och föna efter man snabbduschat. Vilket hände i söndags! Skulle upp till Umeå över dagen och behövde verkligen tvätta håret innan avfärd. Dock hann jag verkligen inte att torka det så jag slog upp det i en knut på huvudet och for.

Med facit i hand så kommer jag inte göra om det fler gånger. Mitt hår blev så frissigt.

SONY DSC

Titta så ledsen mitt hår blev på mig när jag tog ur knuten. 🙁 Så nu sitter jag här med min färgbomb i huvudet sedan någon timme tillbaka och hoppas på att det kan reparera sig lite grand i alla fall. tycker ändå mitt hår har fått en stor skillnad i sitt tillstånd sedan jag bytte till Maria Nils schampoo + färgbomb.  Håller tummar och tår för en förbättring.

SONY DSC

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *