Mina nuvarande naglar

Detta är så sjukt, mina nya naglar är galet snygga! Jag gjorde de hos Annie i onsdags och känner fortfarande att jag inte får nog av dem. Glittret är ett lösglitter från Make Up Store (Bland de vanligaste frågorna jag nog får kring mina egna naglar är:

  1. Gör du dina egna naglar? Går det ens att göra sina egna?
    Ja, det går att göra sina egna men det är så förbenades tråkigt att göra sina egna! Ni vet, det är alltid trevligare att vara flera och göra saker än att vara ensam. Dessutom tar det så fruktansvärt lång tid att göra sina egna! När jag gör ett återbesök på en kund går det mellan 1h-1h 45 min. Medan sammanlagt för att göra mina egna tar minst 4 timmar. Dels för det självklara, fel hand är inte lätt! Men även för att jag måste göra en hand i taget. När jag har en kund så kan jag hålla på med den ena handen medan den andra härdar eller annat som gör att den är oåtkomlig, men är handen upptagen kan jag inte underhålla den andra ändå när jag gör de själv. Till sist vill jag även säga att jag tycker det blir mycket snyggare när någon annan gör det för jag har oftast tappat tålamodet helt innan ens det är dags att göra andra handen.
  2. Går det att leva med sådär långa naglar?
    Självklart, det är en vana! Ni ska bara veta hur handikappad jag blir med korta. Tro mig innan Annie gjorde mina i onsdags var mina korta i två veckor. Det har varit sjukt smärtsamt att ha de korta dessa två veckor, för fingertopparna blir jättekänsliga när de inte får ”slitas”. Speciellt när mina nagelbäddar (den rosa delen av nageln) växer ut utanför mina fingertoppar och nagelbäddarna är oerhört känsliga. Så vanesak helt enkelt! Är man van vid korta blir man handikappad med långa och är man van vid långa blir man handikappad med korta. 😉 Själv klarar jag av det allra mesta med måna långa naglar, som det viktigaste att exempelvis byta blöjor, tanka bilen, städa, diska m.m. Dock att plocka upp saker från plana ytor kan vara den största utmaningen men det beror på gelenageln och inte längden på nageln. ?

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *