En klassisk faded french

Inlägger innehåller reklam för min egna nagelverksamhet Studio Makisa.

Hej mina fina läsare!

Hoppas allt är fint med er. Själv kände jag att det var väldigt tufft att kliva upp idag. Vet inte riktigt varför men så kan det vara ibland.

Idag ska jag i alla fall jobba lite hemifrån på morgonen och efter lunch dra mig in till salongen. Har idag två inbokade kunder. Det är som sagt en tuff tid nu så två kunder på en dag gör mig tacksam.

Igår fick jag i alla fall göra naglarna på bilden ovan. Inte jätteovanliga i sig. Gör ett ex antal fejdade franska per vecka. Dock är det sällsynt att jag väljer att fotografera de. Så många kunder tror man inte göra några av den anledningen. Så här får ni se att jag gör någon emellanåt. Dessa har även dekorerats med Swarowskistenar.

Har du testat faded french?

Du kanske också gillar

10 kommentarer

 1. Hej och tack för hälsningen hos mig som gjorde att jag hittade till dig 😉
  Nädu… här har du en som aldrig fixat sina naglar på något sätt eller vis alls… jag är nog den enda kvinnan närmre 50 som aldrig testat…. 😉 Jag har rätt tunna naglar som lätt går av,
  så skulle egentligen behöva snygga till dem… men har fått för mig att man måste tillbaka och bygga på eller plocka bort… nja, det där med inbokade tider, det räcker med frisörbesök för mig haha… 😉 Men naglarna du gjort är verkligen jättefina!
  Kram/Maria

  1. Du är långt ifrån ensam om att inte testat på. Innan Coronakrisen så upplevde jag ganska ofta att många var ”nybörjare”. En väldigt vanlig fördom är just att det är bara unga personer som gör naglar. Vilket är väldigt felaktigt, i alla fall på vår salong.
   Däremot kan jag varmt rekommendera att du skulle göra en förstärkning, med tanke på dina besvär. Man kan göra en en transparent eller en transparentrosa om man inte vill behöva gå stup i kvarten för att utväxten blir ful. Det kan underlätta, för det är många besvärligt att behöva hela tiden vara på sin vakt för inte råka skiva naglarna. Kan vara oerhört besvärligt när man fastnar i hår, kläder m.m. för att naglarna skivar sig. Det är många som uppskattar att bara stärka upp de på det här sättet, finns absolut inget krav på att man ska färg/franskt/glitter.
   Många brukar kombinera sina nageltider med frisörtider. ?
   Och tack för komplimangen! ?
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *