Åter naglar på plats igen

Nu när vi har rensat en hel del här hemma så har man klämt sig en hel del. Ni vet, man bär gamla kartonger som man inte har en aning om vad som innehåller för man är aldrig i dem. Aj, det var något hårt som klämde när man bar kartongen. Och oj – vad har vi den här möbeln till egentligen? Nej, den har vi ingen användning för, så då slänger vi den. Aj, ett finger i mellan!

Jag vet inte hur många gånger jag har klämt mig sedan jag valde att ta bort naglarna för ca en månad sedan. Inga klämningar som hade gjort ont med förstärkning på men som kändes betydligt mycket mer när man har nakna nagelbäddar. Så nu när jag inte gräver lika mycket rötter i rabatterna så fick det äntligen bli en förlängning. För har lååångt kvar innan allt är rensat här hemma.

Du kanske också gillar

10 kommentarer

  1. Jag är gjord för att ha långanaglar känns det som =P… allt går fasiken mye lättare när jag har mina fixade ”klor”! Nu har jag börjat jobbat fullt igen och då ryker klossorna och jag känner mig sååå naken å klumpig *lol* Jaaa sikken lyxproblem man kan ha ibland 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *